Contact

Je kan telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak, tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet opnemen. Wil je dan de voicemail inspreken of het onderstaande contactformulier invullen met de omschrijving van je klacht en je telefoonnummer? We bellen je dan zo snel mogelijk terug!

Osteopathie Wetselaar heeft dagelijks tussen 12.30 uur en 13.00 uur telefonisch spreekuur. Je mag hier altijd gebruik van maken voor het plannen van een afspraak of het stellen van vragen.

Osteopathie Wetselaar
Gezondheidscentrum Leidse Hout
Dieperpoellaan 28
2334 CN Leiden

T: 06 – 34.36.59.34
E: info@leiden-osteopathie.nl

Paul Wetselaar DO-mro staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van het N.O.F. (Nederlandse Osteopathie Federatie).

Marjolein den Hollander DO-mro staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van het N.R.O. (Nederlands Register Osteopathie).

ContactformulierVraag je je af of osteopathie iets voor je kan betekenen? 

Osteopathie Wetselaar heeft een gratis inloopspreekuur. Als je hiervan gebruik wilt maken, vragen we je om het digitale intakeformulier in te vullen. Het is wel nodig om vooraf een afspraak te maken voor het inloopspreekuur. Neem contact op voor meer informatie over dit inloopspreekuur en de data en tijden van beschikbaarheid. 

Osteopathie Wetselaar Leiden behandelt jaarlijks vele patiënten uit Leiden en patiënten uit regio Leiden, dit zijn onder andere de plaatsen: Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Leidschendam, Zoeterwoude, Zoeterwoude-Rijndijk, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Wassenaar, Sassenheim en Lisse.