Over ons

Osteopathie Wetselaar is opgericht door Paul Wetselaar. Het team van Osteopathie Wetselaar wordt sinds 2017 versterkt met Marjolein den Hollander. In de aanpak van Osteopathie Wetselaar staat niet de klacht, maar de mens centraal.

“Mensen gaan zich echt beter gaan voelen doordat we ze op structurele wijze helpen, in plaats van alleen de individuele klacht te behandelen!”

Paul Wetselaar

Paul is na zijn studie fysiotherapie aan de slag gegaan als fysiotherapeut.
Zijn interesse in het menselijk lichaam en zijn wens naar meer kennis en kunde omtrent lichamelijke klachten en de behandeling daarvan brachten hem in aanraking met osteopathie.

In 2005 is hij gestart met de zesjarige opleiding osteopathie aan het College voor Osteopathische Geneeskunde Sutherland te Amsterdam. Na vijf jaar de praktische en theoretische opleiding gevolgd te hebben en één jaar co-therapie (stage) is Paul sinds 2012 aan de slag in zijn eigen praktijk in de regio Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Warmond, Oegstgeest & Katwijk.

Paul behandelt in zijn praktijk zowel volwassenen (waaronder sporters, zwangeren en chronisch zieken) als kinderen en baby’s. Zijn specialisme ligt bij het behandelen van baby’s & kinderen.

In zijn vrije tijd sport hij graag: bootcamp & crossfitt. Daarnaast gaat hij graag een rondje varen over de Kagerplassen.

Marjolein den Hollander

Marjolein den Hollander - osteopathie WetselaarVoordat Marjolein den Hollander (1978) als osteopaat is gaan werken, is zij na haar studie HBO Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden, werkzaam geweest als fysiotherapeute.
Zo heeft zij met veel plezier gewerkt in een particuliere praktijk, fitnesscentrum en verpleeghuis. Hierdoor heeft zij veel bruikbare ervaring op gedaan en zich breed ontwikkeld op de kennisgebieden van de revalidatie, somatische problematiek en geriatrie.

Vanwege nieuwsgierigheid en de wens zich verder te verdiepen in het menselijk lichaam, is zij in 2005 gestart met de opleiding Osteopathie te College Sutherland in Amsterdam. In september 2011 heeft zij met succes haar thesis verdedigd en is zij als geregistreerd osteopaat (NRO en NVO) gestart in een groepspraktijk.

Sinds 2011 heeft zij diverse na- en bijscholingen gevolgd, waaronder de opleiding tot Osteopathie bij kinderen.

In november 2017 is Marjolein op de maandagen Paul komen ondersteunen in zijn praktijk.

Naast osteopaat is Marjolein echtgenote en moeder van drie kinderen. In haar vrije tijd wandelt, fietst en leest zij graag.

Paul Wetselaar D.O.-mro staat ingeschreven als erkend osteopaat in het kwaliteitsregister van het N.R.O. (Nederlands Register Osteopathie) en het kwaliteitsregister van het N.O.F. (Nederlandse Osteopathie Federatie).

Marjolein den Hollander D.O. – mro staat ingeschreven als erkend osteopaat in het kwaliteitsregister van de N.R.O. (Nederlands Register Osteopathie).