Tarief en vergoeding

Het tarief voor een osteopathisch consult is € 99,50.

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden een osteopathisch consult, of een gedeelte daarvan (de hoogte hiervan is afhankelijk van je aanvullende verzekeringspakket). Osteopathie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, dit betekent dit dat er geen aanspraak wordt gemaakt op het verplichte eigen risico.

Na afloop van de behandeling betaal je direct. Dit kan contant of per pin. Je krijgt de originele nota mee of opgestuurd in de e-mail. Deze kan je dan indienen bij de verzekeringsmaatschappij.

Paul Wetselaar D.O.-mro staat ingeschreven als erkend osteopaat in het kwaliteitsregister van het N.R.O. (Nederlands Register Osteopathie) en het N.O.F. (Nederlandse Osteopathie Federatie).

Marjolein den Hollander D.O.-mro  staat ingeschreven als erkend osteopaat in het kwaliteitsregister van het N.R.O. (Nederlands Register Osteopathie).

Een verwijzing is voor osteopathie vrijwel nooit nodig. Toch vragen sommige zorgverzekeraars nog een doorverwijzing. Controleer altijd je polis, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Indien je bij verhindering ten minste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Indien de 24 uur verstreken is, zijn wij genoodzaakt het consult in rekening te brengen.