Verhuizing!

%%ALT%%

Op 1 mei jl. kregen Paul en ik de sleutel van onze nieuwe praktijkruimten.
Vlak naast het hertenkamp in De Leidse Hout, is tegenover het Alrijne ziekenhuis een nieuw gezondheidscentrum gebouwd. In dit “Gezondheidscentrum Leidse Hout” zijn wij samen met verschillende disciplines, zoals huisartsen, fysiotherapie, apotheek, diëtetiek, psychologie, podologie, SCAL, orthopedagogiek. Ook komt er een kinderastmacentrum. Dit betekent een goede en complete omgeving met veel nieuwe collega’s en dus veel nieuwe visies om mee uit te wisselen.

De afgelopen maand zijn wij beiden druk bezig geweest met het inrichten van onze eigen plek, twee kamers op de begane grond pal naast elkaar. Verven, schoonmaken, raambestickering regelen, behandelbank bestellen, inrichten. Bijna alles is nu klaar.

Vorige week zijn we voor het eerst echt samen op de nieuwe locatie aan het werk geweest, en dat voelt goed. Even snel een vraag, even een bakkie doen samen en overleggen. De lijnen zijn nu kort. We kunnen elkaar nu echt goed aanvullen, we staan nu letterlijk en figuurlijk naast elkaar.
Al met al is de werkruimte een heerlijke plek. Bovendien is het op een mooie, natuurrijke en rustig gelegen stuk van Leiden, goed bereikbaar per fiets, met de auto (let op betaald parkeren!) en met de bus. Wat willen we nog meer?!?
Wij hopen hier met veel plezier u en andere mensen te ontmoeten en te behandelen.
Marjolein

Deel dit bericht: